OM MIG

Jag är diplomerad makeup artist från MakeUp Studion i Göteborg (www.makeupstudion.com) och driver sedan 2011 företaget Annica Gerber Make Up Artist. Under mars 2014 blev jag även diplomerad inom brud, bal och festuppsättningar från Mariart School of Make-up & Hair (www.mariart.se). I huvudsak har jag arbetat med privatkunder, mycket bröllop och fest, men numera blir det en hel del företagsjobb och reklamuppdrag.

Varje bröllopssäsong är rolig och intensiv då jag gör cirka 30 bröllop om året.

Annica lägger sista handen på hår och makeup.

SAGT OM MIG

Min största farhåga var min sminkning inför bröllopet eftersom att Annica inte hade provsminkat mig. Men det blev så snyggt & det höll hela kvällen & natten!
Tusen tack Annica för att du gjorde mig så vacker

Jag tog kontakt med Annica efter ett tips från en tidigare kollega för snart ett år sedan och det ångrar jag inte. Annica har full koll på penslar och puder, kommer gärna med kreativa idéer och ger en positiv energi in i de projekt vi har utfört ihop. Noggrann, effektiv och energirik – det är tre egenskaper jag förknippar med Annica.
Jesper Orrbeck Photography

Annica hjälpte oss i våras när vår projektgrupp skulle fotograferas. För att få så bra bilder som möjligt tog vi hjälp att få ordning på vinterbleka kinder och motspänstiga hår. En annars något nervös aktivitet för många (både sminkningen och fotograferingen) vändes till en mycket positiv upplevelse tack vare Annicas sympatiska bemötande och stora professionalitet. Istället för nervösa blickar blev det avspända leenden.
Kerstin Olsson Repo, Kommunikationsansvarig Projekt Västlänken (Trafikverket)

Annica var bokad för mitt bröllop. Hon skulle sminka mig, min mor, syster, svärmor, svägerska och tre mostrar. Bröllopsdagen är inte bara en stressig och nervös dag utan också väldigt känslomässig. Annica sminkade mig helt fantastisk, jag var super nöjd. Dem gäster som sminkades av Annica var supernöjda också! Annica var faktiskt ett stort stöd för mig den dagen då jag var ett känslomässigt vrak och med tanke på allt det så fick hon mig att skina den dagen. Kommer att boka Annica för mina andra events framöver.
En supernöjd Parichereh Samsami

 

 

Nu var det dags för bröllop. Självklart var det givet att låta ett proffs sminka mig på min stora dag. Efter att ha träffat Annica på två bröllopsmässor bestämde jag mig för att maila henne. Fick snabbt svar att hon gärna ville sminka mig och mina tärnor. Annica var väldigt proffsig i sitt bemötande och provsminkning ingick självklart! Jag och mina tärnor är supernöjda med resultatet, vi kände oss vackra som man ska göra en sådan dag
Sabina Vatansever

Jag tog kontakt med Annica i samband med att jag skulle gifta mig. Mitt önskemål för bröllopsdagen var att det skulle vara festligt och elegant men inte se för mycket ut då jag sminkar mig väldigt sparsamt till vardags, det var viktigt att det skulle kännas som jag även om det skulle vara lite mer. I maj var jag och min syster, som skulle vara tärna, hemma hos Annica för konsultation. Efter det besöket kände jag mig lugn! Annica var lyhörd för mina önskemål och lyckades få fram precis den känsla som jag ville. Trots högsommarvärme, mycket skratt och många lyckotårar satt sminket perfekt hela dagen (och natten!). Jag är väldigt glad att jag kontaktade Annica och att hon kunde hjälpa oss! Vi fick ett professionellt men väldigt personligt bemötande och jag ger henne mina bästa rekommendationer!!
Line Attenius

Annica jobbade med oss på Resia under tre heldagar när vi gjorde att fotojobb för att ta nya bilder som vi ska använda för att marknadsföra Resia Affärsresor. Annicas jobb gick ut på att göra naturliga och, för situtationen, passande sminkningar/hår på både män och kvinnor i varierande åldrar. Annica gjorde ett fantastiskt jobb med att få alla att känna sig som sitt finaste jag i sina roller och samtidigt bekväma i situationen. Annica var en fantastiskt trevlig och behaglig person att jobba med och dessutom jobbar hon effektivit och har ett bra öga för vad som behövde ”piffas” till under själva fotograferingen. Vi skulle varmt rekommendera och gärna anlita Annica igen, som make up artist för liknande jobb.
Sofia Bergström Försäljnings- och marknadskoordinator Resia

 

Tack vare Annica fick vi en fantastisk start på vår bröllopsdag, då hon med stor glädje och engagemang gjorde hår och smink på mig och mina tärnor. Annica är väldigt duktig och professionell, men samtidigt lyhörd, vilket fick mig redan vid planeringen att känna mig lugn och trygg i hennes händer. Hon förstod direkt vad jag var ute efter, svarade snabbt på alla frågor, hade full koll på planeringen av tider och kom med goda tips och råd. På bröllopsdagen kände vi oss väl omhändertagna och resultatet var perfekt, där det vackraste hos var och en av oss hade lyfts fram och vi såg alla strålande ut hela dagen och kvällen.

Jag vill verkligen ge Annica mina varmaste rekommendationer
Ann-Sofie Gustafsson

As I am someone that usually don’t wear makeup, I wanted to make sure my makeup and hair for my ”Big Day” turned out perfectly. A few months before my wedding I got in contact with Annica and after meeting her for the first time I knew I was in good hands – Annica is an amazing makeup artist and a wonderful person! She was very professional and it made me feel very comfortable and I knew I could trust her. For my makeup trial I brought a few pictures of suggestions on how I wanted my makeup and hair to be done – and Annica truly out did herself! Annica was able to transform me into what I exactly had envisioned on my wedding day! Im so grateful I got in contact with Annica! I highly recommend her to anyone that is need of an amazing makeup artist and hair stylist for their ”Big Day!”
Jenny Arendell

Annica isn’t only a very talented make-up artist but also an absolutely endearing person!
She helped me, my bridesmaids and mothers/grandmothers to all radiate with beauty for my big day.
Her ability to adapt to style, type of skin and personality makes her unique; she knows what suits you specifically but also listens carefully to what you want.
I couldn’t have chosen anyone better and more fun to spend the pre-wedding hours with.
A thousand thanks to you Annica and congrats for your professional work!
Stephanie Bengtsson